+(373) 69 275 515

outsidethebox@activis.md

Pensiunea ACTIVIS din Pohrebea

Am creat un colț de rai în satul Pohrebea. Vă invităm să îl descoperiți.

Locație perfectă pentru activități de team building, training-uri în aer liber, evenimente corporative.

Mîca Ileana și Bîtu Clemente aveau cea mai frumoasă și curată gospodărie din Pohrebea, însă odată cu trecerea lor în neființă - ograda și casa veche au devenit pustii, casa a fost vândută și răscumpărată. Din dragoste pentru bunei, Petru Bondari (fondator ACTIVIS Teambuilding) a decis să reconstruiască și să transforme casa într-o pensiune și o locație pentru evenimente corporative și activități de teambuilding outdoor, astfel încât curtea buneilor să fie întotdeauna plină de oameni buni.

Lucrările de reconstrucție au avut loc în perioada martie - octombrie 2020, cu susținerea PNUD Moldova, în cadrul Proiectului „Migrație și Dezvoltare Locală” (MiDL).

Facilități


Pensiunea este amplasată în mijlocul satului Pohrebea, raionul Dubăsari (37 km de la Chișinău) și este un loc perfect pentru evenimente corporative și activități de team building. Pe teritoriul acesteia se află:

două terase din lemn și piatră - de tip deschis cu capacitatea de 50 și 25 de persoane.


casă rurală restaurată cu 3 camere double

bucătărie echipată pentru a asigura alimentarea clienților

zonă de odihnă unde pot fi amplasate hamacuri și corturi.

parcare amenajată pentru 8+ mașini

Satul Pohrebea


Satul Pohrebea este amplasat la 37 km de Chișinău și se remarcă prin case bătrânești vechi, garduri de piatră, panorame cu râul Nistru care îți taie respirația dar și o biserică veche care are mai mult de un secol și o istorie misterioasă.

Outdoor Teambuilding în Pohrebea

Cunoașteți colegii dintr-o latură nouă și comunică cu ei la un nou nivel în cadrul unui team building la Pohrebea organizat de echipa ACTIVIS pe malul râului Nistru. Te vei întoarce la lucru cu mai multă energie și mai motivat pentru a atinge noi succese împreună cu echipa.

În cadrul team building-ului vom explora dinamica de grup inclusiv consolidarea echipei, dezvoltarea abilităților de comunicare între membrii echipei, descoperirea potențialului ascuns, sporirea încrederii între coechipieri și depășirea fricilor.

© 2021 Activis Teambuilding. 

(373) 69-275-515

Call us

outsidethebox@activis.md

Email us